NALA *kodin saanut*

Nala on 1 vuotias sekarotuinen narttukoira. Rotuina siinä on suomen ajokoira ja harmaa norjanhirvikoira. Nala on kiltti, vilkas, iloinen ja sosiaalinen koira, sillä ei ole kaltoinkohtelua taustalla, vaan se on tullut kodinvaihtajana meille. Painoa sillä on noin 20kg.

Nala tulee toimeen kaikkien koirien ja ihmisten kanssa. Uudessa kodissa olisi hyvä olla hieman varttuneempia lapsia, ettei Nala vahingossa touhutessaan kaada pieniä ihmisiä. Se on elänyt perheessä missä ei ole lapsia tai kissoja.

Nalalle toivotaan kotia paikasta missä olisi oma aidattu piha ja vaikkapa toinen koira leikkikaverina purkamassa energiaa. Ei kerrostaloon. Metsästystaidoista ei ole tietoa, mutta jäniksen perään saattaa lähteä, eli riistaviettiä on. Aktiivista iiikuntaa ja ulkoilua harrastavalle Nala on oiva kaveri. Koirapuistossa käyminen Nalan kanssa on täysin ok.

Nala luovutetaan steriloituna (steriloitu joulukuussa 2019), rokotettuna ja sirutettuna. Siru rekisteröidään turvasiru.fi palveluun uuden omistajan nimille.

Ota yhteyttä sähköpostilla Lvesy.ry@gmail.com tai soittamalla 0451175789 klo 10-20 välisenä aikana.

2.1.2020 Koirapuistossa