HALUATKO TOIMIA VAPAAEHTOISENA?

1.4.2018

Leppävirran esy ry on löytänyt tilat Leppävirran keskustan tuntumasta. Tilat on remontoitu paikallisten yrittäjien avulla vapaaehtoistoimin kissojen tarpeita vastaaviksi. Tilaan mahtuu eläinten statuksesta riippuen + - 20 kissaa ja 2-8 koiraa.

1.1.2018

Leppävirran eläinsuojeluyhdistys ry etsii parhaillaan toimitiloja eläinsuojalle Leppävirran alueelta. Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää eläinsuojaa mm. viranomaistoimin haltuunotetuille eläimille sekä muille kodittomille eläimille. Tulevaisuudessa yhdistyksellä on mahdollisuus myös tuottaa pienimuotoista eläinhoitolapalvelua.

Voit halutessasi ilmoittautua vapaaehtoiseksi yhdistyksen  sähköpostiiin lvesy.ry(at)gmail.com. Kerro itsestäsi ja elämäntilanteestasi, sekä siitä miten haluat auttaa.