Tervetuloa Leppävirran esy ry.n kotisivuille!


Lahjoittamalla rahaa Leppävirran eläinsuojeluyhdistyksen tilille, mahdollistat kodittomien eläinten ruokkimisen ja hoitamisen yhdistyksen tiloissa. Jo 10€ summalla saadaan yhdelle kissalle viikon ruoat tai välttämätön loishäätölääke kolmelle kissalle.

Itä-Suomen poliisilaitos on myöntänyt 27.3.2018 Leppävirran eläinsuojeluyhdistys ry.lle rahankeräysluvan ajalle 1.4.2018-31.3.2019. Rahankeräyslupanumero RA/2018/334. Rahankeräyksen toimeenpanoalue on Itä-Suomen poliisilaitoksen toimialue. Kerättävien varojen käyttötarkoitus on eläinsuojan muutostyöt ja remontointitarvikkeet, eläintilojen rakentaminen sekä tarpeellisten kalusteiden hankkiminen. Eläinsuojan vuokran kattaminen, eläinten hoitokustannukset, lääkkeet sekä eläinlääkärikulut. Eläinten hoitotarvikkeiden ja välineiden hankkiminen, ajopalkkioiden maksaminen kuljettajalle eläinten noutamisesta syntyvistä kuluista, Puhtaanapitovälineiden hankkiminen, kuten pyykinpesukone sekä astianpesukone.

Tällä hetkellä tarvitsemme erityisesti kissanhiekkaa, käytämme mikrohiekkaa joka paakkuuntuu eikä haise, sekä kristallihiekkaa joka on pitkäkestoisessa käytössä edullinen. Hiekkaa otamme vastaan yhdistyksen eläinsuojalle Leppävirralle. Soita ennen tuloasi! 0451175789

LAHJOITTAESSASI RAHAA YHDISTYKSEN TILILLE, MUISTA KÄYTTÄÄ VIITENUMEROA 20239 LAHJOITUSTILINUMERO ON FI 9452300120107603

Sydämellinen kiitos tekemästäsi lahjoituksesta kodittomien eläinten hyväksi!

Suomessa jätetään heitteille joka vuosi tuhansia lemmikkieläimiä. Kissoja hylätään jopa yli 20 000 vuodessa. Tukemalla toimintaamme olet mukana auttamassa hylättyjä eläimiä ja  edistämässä eläinten hyvinvointia.

Voit tukea toimintaamme myös liittymällä jäseneksi,  tai lahjoittamalla tarvikkeita, ruokia ja virikkeitä.  Voit tarjota yhdistykselle myös aikaa ja apukäsiä tekemällä vapaaehtoistyötä tai antaa kodin tai sijaiskodin sitä tarvitsevalle eläimelle.  

Toivomme, että lemmikin hankintaa harkitsevat tarjoaisivat kodin ensisijaisesti eläinsuojeluyhdistysten ja löytöeläintalojen hoidossa oleville eläimille sen sijaan, että he tukisivat lemmikkikauppaa ostamalla varta vasten myyntiin kasvatetun lemmikkieläimen. Lemmikkikauppa voi pahimmissa tapauksissa aiheuttaa eläinten ylitarjontaa ja heitteillejättöjä. 


AUTA KODITTOMIA ELÄIMIÄ

      LAHJOITA, ADOPTOI, 

         LIITY JÄSENEKSI,

       LAHJOITA RUOKAA ja                             TARVIKKEITA.

             OTA YHTEYTTÄ ALLA OLEVAN                                                YHTEYDENOTTOLOMAKKEEN KAUTTA.